Româncele, cele mai nefericite europene. Românii sunt cei mai slab dotaţi din toată Europa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii sunt cei mai slab dotaţi din Europa
Românii sunt cei mai slab dotaţi din Europa

Românii sunt cei mai slab dotaţi din toată Europa, arată un studiu realizat de un cercetător britanic. La celălalt capăt al topului se află islandezii, ale căror penisuri măsoară peste 16 cm.

Potrivit studiului realizat de profesorul Richard Lynn, de la Universitatea Ulster, media în ceea ce priveşte bărbăţia românilor este de doar 12,7 centimetri.

Pe primul loc în Europa se află islandezii, cu o medie de 16,5 centimetri, fiind urmaţi de italieni - 15,7 cm -, suedezi - 15 cm - şi greci - 14,7 cm -.

La polul opus se află românii, dar şi irlandezii, ale căror media ajunge la 12,8 cm.

Totuşi, islandezii sunt mici copii pe lângă africani. Potrivit studiului citat, cele mai mari penisuri se găsesc în Congo, acolo unde media este de 18 cm. Nici ecuadorienele n-au de ce să se plângă, bărbaţii lor clasându-se pe locul 2 mondial, cu o medie de 17,8 cm. Pe locul trei se clasează ghanezii - 17,3 cm -, urmaţi îndeaproape de columbieni - 17 cm -.

Studiul realizat de Lynn este contestat de colegii de breaslă, care spun că acesta şi-a bazat cercetarea pe datele obţinute de pe Internet, menţionează Daily Mail.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite