Riscurile la care te expui atunci când faci sex în cele mai neobişnuite locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe cupluri doresc să se bucure de vară având o aventură discretă într-o pădure
Multe cupluri doresc să se bucure de vară având o aventură discretă într-o pădure

Aproape toate persoanele au încercat, de-a lungul vieţii, să facă sex şi în alte locuri decât patul din dormitor, fapt care este, cu siguranţă, foarte excitant. Chiar şi aşa, cele mai frecvente locuri neobişnuite pentru sex au şi dezavantaje.

Vă prezentăm mai jos un top al celor mai mari dezavantaje ale locurilor neobişnuite pentru sex, realizat de cei de la Sexgen:

Apă în vagin

Zilele de vară sunt un stimulent puternic pentru nopţi fierbinţi, pline de aventuri. Corpul partenerului tău aproape gol, încălzit de soarele de vară şi răcit de apa rece din piscină sau din mare îţi poate stârni rapid imaginaţia obraznică şi, uneori, poate duce chiar la un "quickie" în apă.

Excitarea creşte datorită prezenţei altor persoane, care nu au nici o idee ce se întâmplă în jurul lor. Însă, indiferent cât de plăcută este întreaga aventură, de multe ori femeile se simt inconfortabil din cauza apei din vagin, ce este împinsă în interior de penis.

Muşte, gândaci, rădăcini şi spini

În afară de mare, multe cupluri doresc să se bucure de vară având o aventură discretă într-o pădure, un loc de basm pentru relaţii sexuale. Însă povestea se poate transforma rapid într-o aventură plină de zgârieturi, ciupituri de muşte, vânătăi ale corpului şi sărituri impulsive, ca urmare a furnicilor, gândacilor, păianjenilor şi ierbii sau rădăcinilor de copac. Un sfat pentru toţi cei care se recunosc în "Robinson Crusoe": întotdeauna păstrează o pătură în maşină.

Citiţi şi:

Femeia care a făcut sex numai cu bărbaţi însuraţi

Partea întunecată a industriei porno: cum pot îndura actriţele acte sexuale foarte dure

7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice vârstă

Vederea unui vas de toaletă dintr-o toaletă publică în timpul sexului?

Sexul este un act care poate fi perturbat într-un singur moment de o simpla schimbare a poziţiei sexuale, să nu mai vorbim de vederea a ceva dezgustător, cum ar fi, de exemplu, un vas de toaletă. Deşi mulţi oameni şi-au luat, fără îndoială, partenerul de mână într-un moment de pasiune şi l-au dus (el sau ea) în cea mai apropiată toaletă publică şi au făcut sex salbatic, partea negativă a acestui loc, pe lângă numărul limitat de pozitii sexuale, este vederea unui vas de toaletă pe care sute de oameni stau în fiecare zi.

Coccis, spate şi lemn - o combinaţie proastă

Cei care iubesc să facă sex în locuri neobişnuite au testat, fără îndoială, şi masa de bucătărie sau de orice altă masă. În mod normal, ţi-ai imagina un bărbat care îşi sprijină partenera de marginea mesei, o dezbracă, o aşază pe masă şi o face să se întindă sărutând-o, apoi a prinde de coapse şi fund şi o penetrează cu penisul lui fierbinte. Fanteziile despre sexul pe masă, cu toate acestea, rareori includ frecarea neplăcută a coccisului şi spatelui de suprafaţa tare a mesei, rezultând astfel vânătăi şi dureri. Acelaşi lucru se întâmplă dacă faci sex pe podea.

Genunchii învineţiţi nu sunt sexy

Când te duci la o plimbare cu partenerul tău în parc şi decizi să iei o pauză pentru un moment sau două şi să staţi pe cea mai apropiată bancă, nu e recomandabil să faceţi sex acolo. Şi asta pentru că cea mai bună poziţie pe o bancă este atunci când femeia stă deasupra bărbatului, ceea ce înseamnă că se alege cu dureri în tibie şi genunchi deoarece se freacă în mod constant de scânduri de lemn.

Toaleta din tren

Partea negativă a unui tren de toaletă este mirosul groaznic, lipsa de spaţiu şi deplasarea podelei sub picioarele tale.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite