Record: peste două milioane de iPhone 5 comandate în 24 de ore. Iată efectele negative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5 FOTO: cnet.com
iPhone 5 FOTO: cnet.com

Reprezentanții companiei Apple sunt foarte mulțumiți de noul iPhone: în 24 de ore de la lansarea campaniei de precomenzi au fost solicitate două milioane de telefoane. Cererea depășește recordul anterior, deținut de iPhone 4S, fiind cel mai bine vândut telefon din istoria companiei, după cum a anunțat Phill Schiller, director Worlwide Marketing și cel care a prezentat publicului miercurea trecută noul smartphone.

Potrivit Mashable, compania Apple a fost surpinsă de cererea neașteptat de mare din partea clienților și spune că este foarte posbil ca multe dintre aceste solicitări să fie onorate abia în octombrie și nu începând cu 21 septembrie așa cum anunțase inițial.

De asemenea, rețeaua de telefonie mobilă AT&T din SUA spune că acesta este cel mai bine vândut telefon pe care l-au comercializat până acum. Aceste declarații vin în condițiile în care abia din 21 septembrie iPhone 5 se va găsi în magazinele din SUA și din alte șase state din lume, printre care și Marea Britanie.

În acest context, Samsung a raportat vânzări de 20 de milioane de unități Samsung Galaxy S III, în aproape trei luni de la lansare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite