Reacţiile emoţionante ale oamenilor pe Twitter după moartea lui Steve Jobs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs
Steve Jobs

Pe lângă personalităţile care au reacţionat după decesul lui Steve Jobs, pe reţeaua socială Twitter utilizatorii au postat mesaje scurte, dar emoţionante, în memoria creatorului iPod-ului, iPhone-ului şi iPad-ului. Multe dintre acestea îl pun pe Jobs între cele mai mari personalităţi ale istoriei.

"Lumea a pierdut un adevărat vizionar astăzi. Gândeşte diferit!" (Kevin Spacey, actor american)


"Părinţii noştri l-au avut pe Kennedy, noi l-am avut pe Steve Jobs. Edison ne-a dat electricitate, Jobs ne-a adus desenele animate cu familia Jetson în realitate. Am pierdut astăzi un simbol".


"Nu am cumpărat niciodată un produs Apple. Am susţinut aproape întotdeauna boicotarea lor, dar Jobs a fost unul din simbolurile lumii mele".


"Tocmai am realizat că citesc despre moartea lui Steve Jobs pe iPad-ul meu şi scriu pe Twitter de pe iPhone. A avut un impact atât de mare. Foarte trist".


"Steve Jobs mi-a influenţat cariera. Nu m-am gândit niciodată când am început să lucrez ca ziarist că o să pot face jurnalismul să funcţioneze pe telefon".


"Lumea tocmai a devenit un loc mult mai puţin interesant" (JP Barlow, unul din cei mai influenţi oameni din istoria internetului şi cel care a scris "O declaraţie de independenţă a spaţiului virtual")


"Iar acum oamenii care trec pe lângă mine într-un bar din Colorado trebuie să privească un adult plângând, în timp ce scrie pe iPad-ul său".


"Steve Jobs va fi Leonardo da Vinci al timpurilor noastre. Nu pot să mă gândesc la nimeni din ultimii 100 ani care să se apropie de această descriere".


"Povestea mea cu Steve Jobs: i-am trimis un e-mail când o prietenă a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în 2007, iar el a sunat-o şi a vorbit cu ea pentru 40 de minute".


„Trei mere au schimbat omenirea: fructul interzis al lui Adam şi al Evei, mărul lui Newton şi mărul lui Steve Jobs".


„Steve Jobs: omul care a făcut merele mai celebre decât Adam şi a reuşit să facă interesantă punerea unui „i" în faţa oricărui cuvânt"

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite