Probleme cu noul iPad? Utilizatorii se plâng că tableta este prea fierbinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Specificaţiile tehnice noi ar încinge noua tabletă Apple
Specificaţiile tehnice noi ar încinge noua tabletă Apple

După lansarea oficială de pe 16 martie, noul iPad a primit deja primele critici şi se pare că mai mulţi utilizatori nu sunt mulţumiţi cu felul în care se comportă gadgetul.

Potrivit revistei britanice de tehnologie „T3", mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că noile specificaţii tehnice fac ca tableta să se încălzească excesiv. Problema ar apărea mai ales în colţul din stânga. Acest lucru s-ar întâmpla din cauza faptului că Apple a decis să mărească extrem de mult bateria pentru a putea să păstreze autonomia, chiar dacă ecranul Retina şi noul procesor sunt mari consumatoare de energie.

Pe forumurile dedicate produselor Apple, cumpărătorii noului iPad scriu „Noul iPad trebuie să se mai răcorească". Un alt utilizator scrie „Noul meu iPad (64 GB, pe reţeaua Verizon - SUA) devine clar cald, aproape prea fierbinte pentru a fi ţinut în mână. Nici măcar nu descărcam cine ştie ce, stăteam doar pe Twitter, dar, în momentul în care am pornit radio-ul care folosea reţeaua 4G, s-a încălzit considerabil".

Majoritatea utilizatorilor nemulţumiţi vorbesc de colţul din stânga jos. „Căldura este concentrată în partea inferioară stângă, dacă ţii tableta cu butonul de start în jos. De fapt, toata partea stângă este foarte caldă", a scris un cumpărător nemulţumit.

Conform cnet.com, unele iPad-uri au avut şi probleme mai mari. Din cauza temperaturii mari, ecranul s-a închis şi a apărut mesajul „iPad trebuie să se răcorească". Cu toate acestea, cnet.com avertizează că astfel de plângeri au apărut şi cu ocazia lansării iPad 1 şi iPad 2, unii utilizatori confundând faptul că tableta se încălzeşte puţin, caracteristică normală a dispozitivelor electronice, cu faptul că gadgetul „se prăjeşte".

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite