Problema secretă din cuplu: ce-i face pe bărbaţi să se furişeze afară din casă şi să se întoarcă la mamele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj realizat în Marea Britanie arată o problemă foarte frecventă în cuplu: bărbaţii apreciază mai mult preparatele gătite de mamele lor, decât pe cele ale partenerei.

Studiul realizat pe 2.000 de bărbaţi a arătat că 55% din ei ar prefera mâncarea mamelor, decât pe cea a soţiei sau iubitei şi consideră că acestea nu-şi dau silinţa pentru a găti mai bine. Încercările „disperate" ale femeilor de a ajunge la nivelul mamelor are şi un efect toxic, de lungă durată: trei sferturi dintre bărbaţi au declarat că s-au certat cel puţin o dată cu partenera din cauza calităţii unor gustări, scrie presa britanică.

Unu din trei bărbaţi consideră că mamele depuneau mai mult efort în a găti bine, iar 30% au spus că soţiile preferă să încălzească nişte mâncare semipreparată.

Lipsa de talent în bucătărie a soţiilor duce şi la un fenomen foarte întâlnit printre masculi: 33% au spus că s-au dus la mamele lor, fără ca soţia să ştie, pentru a avea parte de un prânz reuşit. Astfel, comparaţia permanetă cu mamele este unul dintre criteriile cele mai importante pentru fericirea unei relaţii, 47% din bărbaţi spunând că şi-ar critica soţia pentru că nu se ridică la nivelul mamei.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite