Prima-doamnă a Imperiului Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În urmă cu nouă ani, Priscilla Chan s-a îndrăgostit de un „tocilar cam demodat“. Acum cinci zile s-a măritat cu el şi a devenit doamna Zuckerberg.

Până la căsătoria cu miliardarul fondator al celei mai cunoscute reţele de socializare, Priscilla Chan (27 de ani) era doar „iubita lui Mark Zuckerberg". Şi cam atât. Fire discretă, tânăra s-a ferit să vorbescă în presă despre ea, despre viaţa ei sau despre relaţia ei de iubire. Până acum câteva zile, când a povestit pentru „The New Yorker" cum a ajuns de la o modestă profesoară de gimnaziu la statutul de „prima-doamnă a Imperiului Facebook".

Priscilla şi Mark (28 de ani) s-au întâlnit în sălile de curs ale Universităţii Harvard. Ea era anul întâi la biologie, el anul doi la psihologie şi informatică. Apoi, la o petrecere studenţească organizată de Alpha Epsilon Pi, frăţia lui Zuckerberg, au dat nas în nas la uşa toaletei. Deşi i s-a părut „absolut demodat", Priscilla l-a plăcut pe Mark şi povestea de iubire s-a înfiripat. 

Când Zuckerberg a abandonat studiile pentru a se dedica proiectului Facebook, Priscilla Chan, originară din orăşelul Braintree, Massachus­setts, s-a mutat aproape de iubitul ei, la San Jose, California. După absolvire, tânăra a predat ştiinţe naturale pentru elevii din clasele IV-V, la şcoala Harker.    Pentru că pregătirea academică este foarte importantă pentru ea, Priscilla Chan a mai început o facultate pe care a terminat-o de curând, obţinând titlul de doctor pediatru. În 2010 s-a mutat împreună cu Mark, iar sâmbăta trecută, pe 19 mai, s-au căsătorit în reşedinţa lor din Palo Alto, California.

„Facem lucruri simple"

Priscillei Chan îi plac călătoriile, câinii şi roşiile uscate. Ascultă Green Day, Glee şi Taylor Swift şi cel mai bine se simte de Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea ei preferată. Desigur, are cont pe Facebook, dar nu este dependentă de reţeaua socială. Ba chiar i-a cerut soţului ei să renunţe la telefon şi la calculator şi să-i ofere o seară romantică în doi cel puţin o dată pe săptămână.

Priscilla Chan susţine că este o persoană obişnuită şi că are o căsnicie la fel de obişnuită. „Încercăm să ne urmăm drumul, cu obiectivele şi valorile noastre, făcând ceea ce ne place să facem, în general lucruri simple", a declarat doamna Zuckerberg. 

"Încercăm să ne urmăm drumul, cu obiectivele şi valorile noastre, făcând ceea ce ne place să facem, în general lucruri simple.''
Priscilla Chan soţia lui Mark Zuckerberg

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite