Poza cu megastarul mort, probă la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson
Fotografia cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson

Procesul intentat doctorului Conrad Murray pentru acuzaţia de omor involuntar în cazul cântăreţului Michael Jackson a început marţi, la Los Angeles.

Procurorul David Walgren a adus două probe inedite: o fotografie cu trupul neînsufleţit al megastarului pe o targă de spital şi o înregistrare audio făcută cu o lună înainte de decesul acestuia, potrivit „The Daily Mail". Înregistrarea în care cântăreţul vorbeşte stins şi haotic a fost găsită pe telefonul doctorului şi este folosită pentru a proba faptul că Murray cunoştea starea proastă a vedetei şi în acest caz nu trebuia să îi mai prescrie medicamente.

„Şi-a provocat singur moartea"

Concluzia procurorului este că starul a fost ucis şi va încerca să demonstreze acest lucru pe parcursul procesului. La rândul său, Ed Chernoff, avocatul acuzatului, susţine că Michael Jackson „şi-a provocat singur moartea", la 25 iunie 2009, luând un medicament când doctorul nu era cu el. „A acţionat fără ştiinţa medicului, fără permisiunea lui, ignorându-i sfaturile şi acest lucru i-a provocat moartea", a declarat Chernoff. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite