Poza care a tulburat imaginaţia fanilor Android - Samsung Galaxy S III - realitate sau ficţiune?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poza prezentată de site-ul fanilor Android - Phandroid
Poza prezentată de site-ul fanilor Android - Phandroid

Fanii Android din întreaga lume au fost uimiţi ieri de o poză de la o prezentare internă care ar arăta specificaţiile tehnice ale unui nou Samsung Galaxy S III. Dacă ar fi adevărate, specificaţiile tehnice ale lui S III ar întrece de departe competitorii, părând a veni din altă lume a tehnologiei. Cu toate acestea, blogurile de specialitate, entuziasmate iniţial, au început să găsească hibe în posibila ştire.

Imaginea prezintă trei generaţii de telefoane Samsung Galaxy, specificaţiile lui S III fiind uimitoare. Un procesor dual-core la 1,8 GHz, 2 gigabytes de memorie internă şi o camera foto de 12 megapixeli. Concurenţa nici măcar nu s-ar apropia. De asemenea, ecranul ar avea 4,6 inchi, „Super AMOLED Plus HD". Specificaţiile nu sunt departe de cele sugerate în septembrie de site-ul de tehnologie product-reviews.net. Astfel, ei au prezentat ca posibil un procesor de 2 GHz dual-core, un ecran de 4,65 inchi şi 1,5 memorie internă RAM. Site-ul vorbea, în plus, de o cameră foto de 10 megapixeli.

Cu toate acestea, jurnaliştii de tehnologie au început să privească cu scepticism fotografia. Cea mai mare greşeală este scrierea greşită a cuvântului „Copiying", eroare puţin probabilă în cazul unei prezentări corporatiste. De asemenea, site-ul engadget.com a remarcat faptul că în prezentare se folosea termenul „Super AMOLED Plus HD". „Dacă informaţiile ar fi corecte, Samsung ar fi folosit terminologia de HD Super AMOLED", spun jurnaliştii de la engadget.com.

De asemenea, site-ul cnet.com se îndoieşte de autenticitatea fotografiei postate iniţial pe blogul Phandroid. Cu toate acestea, după cum scrie şi cnet.com, „fals sau nu, ne aminteşte că lucruri extraordinare ni se pregătesc".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite