Povestea emoţionantă a fetei care nu se poate opri din băut benzină: „Chiar dacă mă doare, mă simt bine aşa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shannon, o tânără din Statele Unite care are o dependenţă ciudată, afirmă că nu se poate abţine să nu bea aproximativ 12 linguriţe de benzină în fiecare zi.

Într-o nouă emisiune prezentată de postul de televiziune TLC, denumită „Dependenţa mea ciudată“, tânăra şi-a demonstrat dependenţa neobişnuită în faţa camerelor de luat vederi, ridicând o canistră de benzină şi bând din ea. „La început mă gâdilă şi după aceea mă arde pe gât. Chiar dacă mă doare, mă face să mă simt bine", a spus Shannon.

Citiţi şi:

Trece prin chinuri groaznice dacă este sărutată

Româncă „ucisă" de un vis în Marele Canion

A înviat din morţi după 45 de minute

Americanca şi-a şocat rudele atunci când le-a anunţat că bea benzină, însă mama ei nu a crezut iniţial acest lucru. Apoi, când a început să simtă mirosul substanţei în respiraţia lui Shannon, mama ei şi-a dat seama că fata are o problemă serioasă. Potrivit acesteia, Shannon ar fi consumat, anul trecut, peste 19 litri de benzină. „Băutul benzinei poate cauza arsuri, stări de vomă, diaree şi, în mare parte, somnolenţa şi moartea. Din această cauză un astfel de obicei este toxic", au spus reprezentanţii Departamentului de Sănătate din New York.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite