Povestea Cenușăresei în 2012. O fetiță a fost sclavă pentru o familie de țigani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situație greu de imaginat . O familie română de țigani a fost închisă, azi noapte, pentru că a adus o fetiță româncă în Marea Britanie și a folosit-o, o bună perioadă, ca pe o sclavă.

Ea a fost salvată, în momentul în care un bărbat de 53 de ani, ținut, de asemenea, captiv în casa familiei, a reușit să scape și a povestit poliției londoneze despre cazul "Cenușăresei", așa cum o numea el pe fetiță.

Mare le-a fost uimirea polițiștilor când au găsit fata de șapte ani trâind în casa familiei ca o sclavă. Îmbrăcată cu haine sărăcăcioase, fetița a fost obligată să doarmă pe podea și a fost bătută "ca pe un covor".

În momentul în care au gasit-o, fetița nu a putut să numere până la zece în limba maternă.

În schimb, cei opt copii ai familiei purtau haine în pas cu moda și le era permis să meargă la școală, atunci când nu lucrau pentru părinții lor ca hoți și cerșetori.

Familia a folosit banii pentru a-și cumpăra palate în România.

Ieri, Aurel Ilie Zlatea în vârstă de 45 de ani și soția sa Alexandra Oaie, 44 de ani, împreună cu cei doi fii Marian Neamu și Florin Zlatea au fost închiși pentru o serie de infracțiuni.

Fii celor doi au bătut și violat un om al străzii în Noaptea de Anul Nou pentru că le-a cerut de mâncare, informează Daily Mail.

Membrii familiei își susțin nevinovăția

Toți membrii familiei susțin că sunt nevinovați. Cu toate acestea ei au fost condamnați la un proces de șase săptămâni.

Judecătorul Barnes le-a spun: "I-ați furat copilăria acestei fete inocente prin neglijența și cruzimea voastră. Îmi pot imagina doar că scopul a fost să o transformați în sclava familie voastre. Nu există nicio dovadă că ați fi îngrijit-o în vreun fel.

Ea a dormit pe podea, nu a avut încălțări ci doar niște haine sărăcăcioae. A spălat, a gătit și a făct curat pentru voi și a fost descrisă ca o Cenușăreasă, în timp ce copii voștri au avut haine la modă și au mers la școală. Nimeni nu a avut timp și pentru ea", a spus judecătorul.

Judecătorul Barnes a mai spus Curții că, Alexandra Oaie a fost "rece, cinică și manipulatoare" și din cauza firii ei "crude" fetița a dus o viața de sclavă.

Fetița, acum în vârstă de opt ani se află într-un centru de plasament din Marea Britanie. La câteva săptâmâni după ce a fost salvată a beneficiat de asistență stomatologică de urgență. Ulterior, ea a învățat să numere și acum poate citi și vorbi fluent în limba engleză.

Aurel Zlatea a fost închis pentru 9 ani și jumătate, soția lui pentru nouă ani, iar Marian și Florin, fii acestora, vor pentrece următorii 13, respectiv 9 ani, în închisoare.

Ei ar trebui să fie deportați în România, însă până în momentul de fața nu există nicio garanție că acest lucru va avea loc.

Ceilalți copii ai familiei sunt crescuți de rudele din România

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite