FOTO Povestea cutremurătoare a unei mame: „Silicoanele mi-au otrăvit bebelușul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suzanne Ellis, în 2007, fericită că implantul mamar îi reușise FOTO: Captură „The Daily Mail“
Suzanne Ellis, în 2007, fericită că implantul mamar îi reușise FOTO: Captură „The Daily Mail“

O mamă îndurerată dă vina pe implanturile cu silicoane de la PIP pentru moartea copilului ei. Suzanne Ellis (31 de ani) susține că acesta ar fi murit otrăvit după ce unul dintre implanturi s-a rupt, iar lichidul i s-a scurs în corp. Medicii nu au găsit însă o explicație pentru decesul bebelușului.

În 2007, britanica, asistent farmaceutic, a plătit aproape 5.000 de euro pentru implanturile care inițial au făcut-o foarte fericită. Se simțea atrăgătoare și fericită. La 6 luni a simțit că sânii i se umflă, dar medicii îi spuseseră că acesta este un posibil efect advers al intervenției, așa că nu a intrat în panică. A început să se simtă rău, să o doară capul, însă nu a dat importanță stării de rău general.

Citiți și:

Mesajul de pe Facebook care i-a adus moartea unei tinere

VIDEO Povestea dramatică a băieţelului în vârstă de nouă ani care este alergic la mâncare

Ce pot face silicoanele! Coșmarul pe care îl trăiește un fotomodel la patru ani după operație

În 2008, Suzanne a rămas însărcinată. „Am fost foarte încântată", povestește femeia pentru cotidianul britanic „The Daily Mail". Grețurile erau mult mai grave decât la prima sarcină și zi de zi se simțea sleită de puteri. A făcut infecții peste infecții și a fost internată în spital. În ciuda acestor probleme, sarcina părea însă să evolueze normal. Ivan, așa cum a hotărât să-și boteze bebelușul, se dezvolta și nu ridica semne de îngrjorare.

Totuși, la 27 de săptămâni, apa tinerei s-a rupt și a intrat în travaliu. A ajuns la spital și medicii au reușit să oprească nașterea. Totul părea în ordine, mai ales că lichidul amniotic s-a refăcut. Totuși, la cinci zile după ce Suzanne a fost internată în spital, medicii au anunțat-o că bebelușul a murit. Nu a primit nicio explicație de ce Ivan, care părea perfect sănătos în urmă cu câteva zile a încetat din viață. Nici testele făcute pe placentă nu au fost concludente.

Suzanne Ellis

„Siliconul care era destinat de fapt umplerii saltelelor de pat se rupsese în corpul meu. Dacă pe mine m-a îmbolnăvit atât de tare, nu am nicio îndoială că a avut același efect și asupra bebelușului meu lipsit de apărare. Nimeni nu poate să-mi confirme că există o legătură între ruptura silicoanelor și moartea lui, dar ce știu sigur este că înainte de a-mi face implanturile PIP nu am fost niciodată bolnavă", a mai spus femeia, care a cerut așteaptă acum să-i fie scoase implanturile.

Suzanne a trăit drama pierderii sarcinii cu câteva luni înainte de izbucnirea scandalului silicoanelor, când s-a descoperit că PIP (Poly Implant Protheses) produse  folosea silicon industrial pentru implanturi. Acum, femeia a cerut ca firma franceză să fie investigată pentru a se evita tragedii asemănătoare.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite