Portretul femeii de 25 de ani: nasatisfăcută la job, nesatisfăcută în pat și „vecină” de apartament cu părinții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Succesul actriței din Gossip Girl Blake Lively reprezintă un ideal pentru tinerele de azi
Succesul actriței din Gossip Girl Blake Lively reprezintă un ideal pentru tinerele de azi

Celebritățile momentului, precum Hillay Duff sau Blake Lively afișează la 25 de ani o viață perfectă. Un studiu publicat de presa britanică arată însă că tânara din viața reală este departe de idealul prezentat pe ecran de vedetele de la Hollywood.

Un studiu al Sky Atlantic HD, care a vizat tinerele cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, a arătat că cele mai multe duc o viață anostă și nesatisfăcătoare. O treime dintre acestea trăiesc încă împreună cu părinții, iar aproximativ 60% împrumută bani de la unul dintre părinți pentru a supraviețui de la un salariu la altul, arată studiul citat de publicația britanică „The Daily Mail”.

Totodată, 40% din tinerele intervievate au precizat că situația lor financiară, locativă și jobul sunt neclare. Jumătate din cele care au un job spun că se mulțumesc cu orice slujbă, chiar dacă nu are legătură cu studiile lor sau măcar cu pasiunile.

În jur de 20% din tinere spun că sunt sau că au fost într-o relație care a durat un an sau doi. 54% recunosc că au făcut deja câteva greșeli majore, în topul acestora fiind cele legate de relații (43%). O categorie importantă (40%) consideră că printre deciziile greșite luate în viață se numără și shoppingul în exces. Un alt regret este legat de studiile efectuate, 26% considerând că au greșit când au ales un anumit domeniu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite