Părul ca-n reclame are tainele lui. Iată care sunt!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru regenerarea părului,  aplică săptămânal o mască cu ou şi cu lămâie
Pentru regenerarea părului, aplică săptămânal o mască cu ou şi cu lămâie

Cum de au modelele din reclamă părul strălucitor? Părul nostru poate arăta la fel dacă ţinem cont de câteva trucuri.

Părul tău se îngraşă a doua zi după spălare? Nu, nu este cazul să-l speli mai des, ci să-ţi faci un program mai „riguros” de igienă.

Obişnuieşte-te să-l speli cel mai devreme la două zile. Bineînţeles, îl vei ajuta şi tu cu şamponul şi cu balsamul potrivite, cumpărate de la farmacie.

Balsamul trebuie să fie aplicat doar pe jumătate din lungimea părului, înspre vârfuri. La sfârşit, clăteşte-ţi bine părul cu apă rece timp de 35-45 de secunde.

Astfel se vor închide cuticulele, iar firele vor rămâne hidratate de la balsam. Pentru a usca părul, tamponează-l uşor şi înfăşoară-l într-un prosop moale.

Pont: După spălare, încearcă să laşi părul să se usuce în voie, fără să foloseşti uscătorul de păr. Temperaturile ridicate pot duce la despicarea vârfurilor.

Faţa de pernă, din satin

Alege o perie bună, care să te ajute să îndepărtezi praful, lăsând părul curat. Spre deosebire de pieptene, peria ajută la îmbunătăţirea circulaţiei la nivelul scalpului.

Periază părul de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Periajul îl poţi face în toate direcţiile, pentru a repartiza uniform uleiurile naturale ale părului.

Alege o faţă de pernă din mătase sau din satin. Astfel părul nu se va mai încurca la fel de mult. Feţele de pernă din bumbac pot absorbi uleiurile din păr, lăsându-l fără strălucire.

VEZI AICI CONTINUAREA ŞI MAI MULTE PONTURI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite