PREMIERĂ Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocurile Olimpice de anul acesta de al Londra vor marca o premieră în istoria tehnologiei şi televiziunii. Panasonic şi NBC Sports au făcut un parteneriat pentru a transmite unele evenimente în format 3D, oficializat în cadrul CES 2012.

Din păcate pentru telespectatorii din întreaga lume, serviciul nu va fi disponibil decât în Statele Unite.
Transmisiile 3D vor acoperi mai multe competiţii din timpul Jocurilor Olimpice de la Londra cu o întârziere de 24 de ore şi vor include printre altele evenimente precum ceremoniile de deschidere şi închidere, competiţiile de gimnastică, înot şi sărituri în apă.

Astfel, Olympic Broadcasting Services va produce mai mult de 200 de ore de transmisii 3D pe parcursul JO 2012, utilizând ultimele tehnologii de producţie 3D de la Panasonic, printre care AG-3DP1, o cameră profesională cu două obiective full HD - 3D.

„Pasionaţii de sport care vor urmări această ediţie a JO vor trăi o experienţă 3D fără precedent în vizionarea evenimentelor din timpul Olimpiadei. FULL HD 3D este formatul care redă cel mai bine adevăratul spectacol al Olimpiadei şi suntem bucuroşi că Panasonic este compania care va aduce această experienţă video în Statele Unite", a declarat Joseph Taylor, CEO Panasonic America de Nord.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite