PARADOX Trece prin chinuri groaznice dacă este sărutată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri se mai pot bucura încă de viaţă
Cei doi tineri se mai pot bucura încă de viaţă

Un cuplu din Marea Britanie nu se poate bucura de plăcerea sărutului pentru că fata este alergică la apă, iar asta o împiedică chiar şi să se sărute cu partenerul.

Rachel Prince (24 de ani) este alergică la apă, iar asta înseamnă că nu se poate săruta cu iubitul ei, Lee Warwick (26 de ani), nici măcar de Ziua Îndrăgostiţilor deoarece riscă să treacă prin chinuri groaznice chiar şi din cauza unei cantităţi foarte mici de salivă.

Boala îi afectează viaţa pentru că tânăra nu poate face nici băi prelungite şi cu atât mai puţin să înoate. Dacă bea un pahar de apă rece i se umflă gâtul.

„Mă afectează, pentru că, bineînţeles, vreau intimitate şi afecţiune. Dar de fiecare dată când Lee mă sărută pe obraz, trebuie să mă şterg imediat, înainte ca reacţia să apară. Este puţin deprimant să nu pot fi sarutată, dar Lee găseşte alte modalităţi să fie drăguţ cu mine (îmi oferă mici cadouri)", povesteşte Rachel pentru „The Daily Mail".

„Sunt sclavul ei, dar merită"

Tânărul care-i stă alături are mereu puterea să treacă peste aceste obstacole. „Uneori mă uit la ea şi chiar vreau s-o sărut, dar ştiu ca nu pot.
Câteodată mă satur. Fac toată treaba în casă. Sunt practic sclavul ei şi nici măcar nu sunt recompensat cu un sărut. Dar nu mă deranjează. Ea chiar merită", îşi spune Lee punctul de vedere.

Rachel este alergică şi la propriile lacrimi, transpiraţie şi sânge. Atunci când îşi face duş este un adevărat chin. Iritaţia care apare este atât de dureroasă încât tânăra trebuie să stea întinsă pentru că nu poate suporta chinurile.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite