Orgasm la miezul nopţii dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orgasmul în noaptea Revelion
Orgasmul în noaptea Revelion

Nu ştii ce te aşteaptă în anul ce vine, poate chiar sfârşitul lumii. În noaptea de Revelion totul este permis. Aşa că de ce să nu ţi-o petreci aşa cum nu ai făcut-o niciodată, pe culmile extazului?

Mai este puţin timp până la Revelion şi cuvântul de ordine este „totul pentru distracţie". Problema este ce tip de petrecere alegi astfel încât noaptea dintre ani să fie cu adevărat memorabilă.

Statul în jurul mesei cu ochii pe platouri se exclude din start. Ieşitul în piaţa din centrul oraşului are dezavantajele sale - frig, îmbulzeală. În club poţi merge în orice weekend, iar cu prietenii de-o viaţă te poţi vedea oricând.

În toate situaţiile enumerate, sosirea Anului Nou este marcată, de regulă, de un scurt sărut sub creanga de vâsc, în timp ce pe fundal se aud clinchete de pahare şi urări gen „Să trăieşti, Georgică!". Pentru cei ce doresc să evadeze din tipare există varianta unei petreceri în doi, la care bătăile orologiului ce anunţă miezul nopţii să se audă cumva de departe, acoperite de gemete deocheate. Este nevoie doar de puţină imaginaţie şi de multă pasiune pentru a transforma Revelionul într-o noapte pe care nici el, nici ea să nu o uite tot anul sau chiar toată viaţa.

Fantezie în limuzină

Suprema fantezie în materie de sex este pentru mulţi o partidă într-o limuzină de lux, îmbrăcată în piele albă, cu o şampanie franţuzească în frapieră. Pentru a te simţi câteva ore ca un milionar trebuie totuşi să dispui de 400-500 de euro, sumă ce nu include bacşişul pentru şofer. Pentru aceşti bani, firmele oferă, din partea casei, o sticlă de şampanie şi o cutie cu praline de ciocolată.

O altă variantă este închirierea unei cabane la munte, de preferinţă una dotată cu un şemineu autentic şi tradiţionalul covor de blană aşternut în faţă. Partenera va fi încântată să afle în dimineaţa zilei de 31 decembrie că trebuie să-şi facă bagajul pentru o ieşire la munte, însă cine doreşte să sporească interesul şi, ulterior, pasiunea, poate să-i ascundă dinainte în portbagaj câteva lucruşoare pentru excursia romantică şi apoi să o ia pur şi simplu pe sus, fără să-i spună unde merg.

Pentru ca noaptea să iasă fantastică, un adevărat domn ar trebui să-i cumpere femeii iubite şi o rochie nouă sau măcar un set de lenjerie intimă „de gală", susţin sexologii citaţi de presa americană. Depinde doar de cei doi dacă la miezul nopţii în cameră vor fi sau nu focuri de artificii.  Este şi cazul lui Radu (27 de ani), un tânăr din Bucureşti care are de gând să petreacă o noapte memorabilă de Revelion: „Plec la munte, doar cu iubita mea, şi trei zile nu cred că vom ieşi din cameră. De fapt, sigur nu vom ieşi din cameră!".

Cine nu reuşeşte să facă rost de un asemenea cadru poate închiria o cameră la un hotel de lux. Ideală ar fi o cameră cu jacuzzi, unde să nu trebuie să aduci cu tine decât şampania şi, desigur, orice alte accesorii necesare pentru nişte jocuri erotice ca-n filme.

Sex sub ochii tuturor

Cei care au apucat deja să promită că vor merge la o petrecere şi nu mai pot sa înapoi, vor avea de întâmpinat ceva dificultăţi dacă vor să rămână singuri la miezul nopţii, dar aventura şi riscul de a fi prinşi asupra faptului nu vor face decât să sporească excitaţia. Dacă e multă lume, nici nu e greu să te faci nevăzut când se apropie miezul nopţii şi lumea e preocupată să pregătească paharele de şampanie sau artificiile. Orice loc izolat e bun - ideală ar fi camera de oaspeţi, dar cuplul se poate refugia şi în alte locuri - în pivniţă, în pod sau în baie. La întoarcerea în mijlocul petrecăreţilor, poate va observa cineva că sunteţi mai aprinşi la faţă sau coafura ei este în dezordine, însă Revelionul este noaptea când totul e permis.

Ioana (21 de ani), studentă în Bucureşti, speră să aibă parte de o astfel de aventură în ultima zi din an.  „Mergem la vila unui prieten, mai mulţi colegi de facultate. Nu i-am spus iubitului meu ce am de gând pentru miezul nopţii, pentru că el este mai pudic. Îi voi spune că vine sfârşitul lumii, după cum au prezis mayaşii, aşa că măcar acum să facă şi el ceva nebunesc, sper să-l conving", a spus tânăra.

"De Revelion, plec la munte cu iubita mea, şi trei zile nu cred că vom ieşi din cameră. De fapt, sigur nu vom ieşi din cameră!''
Radu Bucureşti

Succesul, asigurat de moderaţie

Cei care doresc să sărbătorească Anul Nou cu o partidă de sex de neuitat trebuie să ţină seama de mai multe aspecte. Odihniţi-vă în timpul zilei, faceţi o baie relaxantă, orice pentru a avea o dispoziţia necesară. Aveţi grijă ce mâncaţi înainte, pentru că o digestie greoaie diminuează considerabil apetitul sexual. Altfel spus, lăsaţi cârnaţii, piftia şi salata de boeuf pentru a doua zi. Nu faceţi exces de alcool dacă nu doriţi să aveţi parte de surprize neplăcute. Închideţi telefoanele dacă nu vreţi să fiţi deranjaţi de ţârâitul continuu al mesajelor.

O noapte lipsită de inhibiţii

Psihologii spun că noaptea de Anul Nou are cel mai ridicat potenţial datorită atmosferei generale de petrecere dezlănţuită pe întreg mapamondul. Simplul gând că este o noapte în care toată lumea trebuie să se distreze este suficient pentru a topi inhibiţiile care ne guvernează viaţa de-a lungul anului. Oamenii fac fel de fel de planuri şi pregătiri, astfel că se lasă pradă instinctelor mult mai uşor decât de obicei. Nu în ultimul rând, puţini oameni sunt imuni la sentimentul de nesiguranţă faţă de viitor. Un an se sfârşeşte, dar nimeni nu ştie ce aduce cel care abia începe. Necunoscutul trezeşte temeri şi de aici dorinţa de a se simţi cât mai bine pe moment, trăieşte clipa, pentru că nu se ştie ce urmează.

Ghidul seducţiei-fulger

Pentru un bărbat singur, petrecerea de Revelion e ocazia perfectă să agaţe o femeie şi să se culce cu ea din prima, fiindcă este o noapte când, în mod tradiţional, oamenii dau frâu liber instinctelor, este de părere sexologul italian Marco Petruccioli. Iată sfaturile sale pentru o cucerire fulgerătoare:
- Chiar dacă mergi singur la petrecere, ia nişte prezervative în buzunar.
- Pleacă la chef cu gândul că te vei distra, nu obsedat de ideea că trebuie să faci rost de o parteneră. Dacă te simţi bine, eşti mai atrăgător decât atunci când eşti tensionat.
- Când zăreşti o tipă corespunzătoare, treci la atac, fără să-ţi faci griji cum te prezinţi sau cum va reacţiona.
- Profită de un dans pentru a o săruta. În noaptea aceasta e permis să te porţi mai îndrăzneţ.
- Apropie-te tot mai tare, strânge-o în braţe, mângâie-i părul pentru a creşte tensiunea sexuală.
- Când crezi că a venit momentul, condu-o într-un loc ferit unde să vă puteţi simţi bine în voie. Nu e nevoie să inventezi pretexte, e suficient să-i spui „Vino cu mine!".

Urmările se văd după 9 luni

Faptul că noaptea de Anul Nou este noaptea pasiunii este confirmat şi de statisticile care arată că acesta este momentul când, comparativ cu o orice altă zi, se concep cei mai mulţi copii. Astfel, potrivit ABCNews, data la care sunt cele mai multe aniversări de zi de naştere în SUA este cea de 5 octombrie, explicaţia specialiştilor fiind aceea că e vorba de rezultatele dezmăţului de Revelion. Pe de altă parte, unii sunt prevăzători, sfârşitul de an fiind perioada cu cele mai bune vânzări pentru fabricanţii de prezervative.

Artificii chiar şi acasă

Totul este permis în noaptea dintre ani

Dacă darurile de Crăciun au erodat considerabil bugetul personal, se poate organiza o noapte de vis chiar şi acasă, cu condiţia ca pregătirile să fie făcute în taină. Nici nu este nevoie de prea mult pentru a schimba decorul banal al locuinţei: ceva lumânări parfumate, petale de trandafir presărate pe pat, uleiuri aromate pentru baie, lângă care trebuie aşezată strategic o tavă cu două pahare şi o sticlă de şampanie sau eventual vinul preferat al iubitei.

Pentru ca plăcerea să fie cât mai intensă este bine ca aromele folosite pentru baie să fie pe bază de vanilie, flori de paciuli sau mosc, despre care se spune că au proprietăţi afrodisiace. Nu trebuie să lipsească muzica romantică. Petrecerea privată poate începe cu o baie romantică în doi şi continuată oriunde în casă - în patul pregătit ca la hotel sau pe jos, sub ce a mai rămas din bradul de Crăciun.

Noaptea de Revelion ar putea fi ocazia ideală pentru a încerca şi ceva jocuri cu deghizări - fie ele de sezon cu Moş Crăciun sau Crăciuniţa sexy, ori ceva mai clasic, cum ar fi asistenta nebunatică. Oricât ar fi de romantică, noaptea de Revelion e lungă, astfel că la un moment dat s-ar putea ca foamea să fie mai puternică decât pasiunea. Experţii recomandă mâncăruri afrodisiace. 

Majoritatea specialiştilor aşază pe primul loc în topul afrodisiacelor - chili, ce conţine o substanţă numită capsaicină, ce stimulează circulaţia sanguină şi excitabilitatea terminaţiilor nervoase. Preţuite sunt şi stridiile, caviarul sau somonul, dar şi căpşune cu frişcă.

Totul este permis în noaptea dintre ani
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite