Obiectele „misterioase“ din poşeta femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Genţile femeilor sunt pline  de „nimicuri folositoare“
Genţile femeilor sunt pline de „nimicuri folositoare“

„Niciodată nu trebuie să cauţi în geanta unei femei", spune o vorbă din bătrâni. Nu pentru că este imposibil să găseşti ceva, ci pentru că s-ar putea să ai o mare surpriză atunci când cotrobăi.

Cel mai probabil, în geanta unei doamne vei găsi o trusă de machiaj, un telefon mobil sau un portfard, scrie presa britanică, citând un studiu recent al anjlilondon.com. De asemenea, 8% din cele 500 de femei chestionate îşi pun în geantă cheile, peria de păr, oglinda, şerveţele, medicamente şi umbrelă. Cercetătorii britanici au mai demonstrat că doamnele poartă în poşetă lenjerie intimă de rezervă, în timp ce 2% din femei „ascund" jucării sexuale. Nu trebuie să fiţi surprinşi nici dacă găsiţi în poşetă resturi de mâncare şi chiar placa de întins părul. De multe ori, nici posesoarele nu ştiu nici ele ce mai cară, studiul amintit mai sus subliniind că asta se întâmplă în cazul a 68% din femei.

Interesant este faptul că 68% din cele chestionate nu-şi curăţă geanta decât în cazul în care îşi cumpără alta sau când au pus în ea un lucru indispensabil pe care nu-l mai găsesc. „Poşeta unei femei este perfectă atunci când vrei să arunci ceva în ea fără să te gândeşti la ce faci. Doar atunci când pierzi câte ceva realizezi cât de mult gunoi cari", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei care a comandat studiul.

2% din femei ascund jucării sexuale în poşetă, arată un studiu efectuat în Marea Britanie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite