O pastilă l-a transformat din bărbat în femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
William McKee, înainte şi după tratamentul cu Propecia
William McKee, înainte şi după tratamentul cu Propecia

Viaţa unui bărbat care a urmat un tratament pentru regenerarea părului s-a transformat în mod dramatic: i-au crescut sâni, iar şoldurile i s-au lăţit, căpătând o formă feminină.

Americanul William McKee a luat timp de nouă luni un medicament pentru stoparea căderii părului. Pastilele au avut însă un efect secundar radical - l-au transformat pe William în femeie.

„Bustul meu ferm, lucrat la sala de sport, a început să devină moale, iar la un moment dat au început să-mi crească sânii", a spus McKee. Inginerul de 38 de ani mai spune că „umerii mi-au căzut şi s-au aşezat într-o poziţie feminină, iar şoldurile s-au lăţit şi au căpătat forma celor pe care le au femeile".

Soţia l-a părăsit

Toate aceste transformări i-au afectat atât viaţa personală, cât şi profesională. Bărbatul s-a separat de soţia sa,  cu care a fost căsătorit zece ani, şi a fost nevoit să-şi schimbe de nenumărate ori locul de muncă, din cauză că colegii râdeau de el. În momentul de faţă, a decis să se împace cu schimbările care s-au produs şi să trăiască ca femeie: poartă perucă blondă, se machiază şi se îmbracă în rochii. Mai mult, plănuieşte să recurgă anul acesta la o operaţie de mărire a sânilor şi, în viitorul apropiat, la o intervenţie chirurgicală de schimbare a sexului.

Medicamentul pe care l-a luat McKee, Propecia, inhibă conversia testosteronului, rezultând o creştere a estrogenului. Milioane de oameni au utilizat acest tratament încă din 1990, iar el a fost asociat cu apariţia problemelor sexuale, cum ar fi impotenţa, scăderea libidoului. Din acest motiv, bărbaţi din 27 de state americane au intentat procese firmei care produce medicamentul. 

“Bustul meu ferm a început să devină moale, iar la un moment dat au început să-mi crească sânii."
William McKee inginer

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite