O nouă tabletă Samsung va fi lansată în martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Tab 2
Samsung Galaxy Tab 2

Samsung a anunţat lansarea unei noi generaţii a tabletei Samsung Galaxy Tab, care urmează să fie prezentată în cadrul Congresului Mondial al Telefoanelor mobile de la Barcelona, la finalul lunii.

Noua tabletă are o dimensiune de 7 inci şi este dotată cu ultimul sistem de operare al celor de la Google, Ice Cream Sandwich. Aceasta este principala diferenţă faţă de generaţia anterioară, lovită din plin de procesele cu rivalii de la Apple, care au încercat şi de cele mai multe ori au obţiunut interzicerea vânzării dispozitivului, scrie techradar.com

Restul specificaţiilor tehnice sunt obişnuite pe această piaţă: un procesor dual core la o frecvenţă de 1 Ghz şi o cameră foto de trei megapixeli. Samsung a dotat tableta cu un ecran LCD şi nu cu unul SuperAMOLED, poate pentru a scădea preţul de vânzare. Alte caracteristici sunt memoria internă de 1 GB şi o capacitate de stocare de până la 32 GB.

Pentru moment, sud-coreenii nu vorbesc decât despre varianta de 7 inci, modelul de 10,1 inci nefiind anunţat. Samsung Galaxy Tab 2 va fi lansată pe piaţa europeană în martie, prima oară în Marea Britanie.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite