O nouă sentinţă scoate tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 de pe piaţa australiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tribunal din Australia a interzis vânzările tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1. Apple câştigă astfel o nouă bătălie în războiul de uzură dintre cei doi giganţi ai tehnologiei.

Interdicţia curţii australiene se aplică începând de astăzi, iar tableta Samsung va putea reveni pe piaţă când firma sud-coreeană va câştiga apelul. De asemenea, Galaxy Tab va putea fi cumpărată în cazul în care procesul dintre Apple şi Samsung se va termina cu un rezultat pozitiv pentru aceştia din urmă, anunţă Associated Press.

Decizia este o lovitură pentru Samsung care dorea să lanseze tableta în următoarele săptămâni pentru a reuşi să prindă sezonul cumpărăturilor de Crăciun.
„Suntem dezamăgiţi cu această decizie şi Samsung va căuta sprijin legal în această privinţă. Firma noastră va continua procedurile legale împotriva Apple pentru a se asigura că produsele noastre inovative vor fi disponibile clienţilor", au spus reprezentanţii gigantului sud-coreean.

Războiul patentelor dintre cele două firme a pornit în aprilie, când Apple a dat în judecată Samsung în Statele Unite, acuzându-i că au copiat designul, interfaţa grafică şi carcasa telefoanelor şi tabletelor sale. De atunci, tribunalele din 10 ţări au interzis pentru o scurtă perioadă de timp vânzarea produselor Samsung.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite