O nouă generaţie a unuia dintre cele mai populare jocuri din istorie se va lansa în mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri pe calculator, amânat de către producători de mai multe ori, va fi lansat pe 15 mai. Blizzard a anunţat că Diablo 3 poate fi acum precomandat de pe site-ul lor, scrie „International Business Times".

Fanii din întreaga lume aşteptau acest joc, primele două serii fiind unele dintre cele mai populare. Până pe 15 mai, fanii pot să comande jocul pe site-ul battle.net.

Preţul softului va fi de 60 de dolari, iar în momentul apariţiei din magazine, o ediţie specială va costa 100 de dolari. Această a doua versiune, special realizată pentru colecţionari, va conţine jocul şi două DVD-uri cu procesul de realizare al jocului, coloana sonoră şi o carte de 208 pagini, numită „Arta Diablo 3". De asemenea, pachetul va conţine şi un stick USB de 4 GB, cu versiuni complete ale jocului Diablo II şi Diablo II: Lord of Destruction.

Jocul va putea rula pe Windows XP, Vista şi 7, dar şi pe calculatoarele Mac. Prima versiune a apărut pe piaţă în 1996, deschizând drumul pentru o nouă generaţie de jocuri.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite