O imagine înduioșătoare face furori pe internet: până unde poate merge prietenia dintre un om și un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John și Schroep Foto: Hannah Stonehouse Hudson/Daily Mail
John și Schroep Foto: Hannah Stonehouse Hudson/Daily Mail

Prietenia dintre un american și câinele pe care îl are de 19 ani nu are limite. O demonstrează o imagine postată inițial pe Facebook, care îl înfățișează pe John Unger (49 de ani) într-o ipostază înduioșătoare alături de câinele său, Schroep.

Unger l-a adoptat pe Schroep când acesta era doar un pui. Acum, bunul său prieten este suferind, fiind diagnosticat cu artrită. Din acest motiv, având dureri foarte mari, patrupedul nu poate adormi.

Stăpânul său a găsit totuși o soluție pentru a-i alina durerea și a-l ajuta să doarmă: în fiecare zi îl duce la un lac din apropierea locuinței sale din Bayfield, Wisconsin, a cărui apă călduță îl liniștește pe Schroep, care adoarme pe pieptul stăpânului său.

Schroep a fost adoptat de John Unger și de logodnica acestuia pe când avea doar 8 luni. Câinele fusese abuzat de fostul lui stăpân, astfel încât a fost dificil pentru John să câștige încrederea noului său prieten. Dar acest lucru s-a întâmplat până la urmă, motiv pentru care, atunci când „părinții" câinelui s-au despărțit, John a păstrat custodia lui Schroep.

Bărbatul a povestit pentru un ziar local că și prietenul său patruped l-a ajutat în momente grele. „Eram în pragul sinuciderii și, să fiu sincer, nu cred că astăzi aș mai fi aici dacă nu ar fi fost Schroep. Nu știu ce s-a întâmplat în seara aceea, nu pot explica, dar acest câine m-a salvat", a spus John Unger, citat de „The Daily Mail".

Fotografia postată de fotograful profesionist Hannah Stonehouse Hudson, amică de-a lui Unger, a făcut furori pe intenet. Zeci de mesaje de apreciere a relației dintre cei doi prieteni au fost postate pe contul de Facebook al tinerei fotografe. De asemenea, multe persoane înduioșate de povestea lor și-au împărtășit la rândul lor experiența pe care au trăit-o alături de prietenii lor necuvântători.

Dacă ți-a plăcut această știre, vino în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook! CLICK AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite