VIDEO Goatee, capra care „călăreşte" valurile: are propria vestă de salvare şi este as în surfing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goatee, o capră deţinută de Dayna McGregor, din California (SUA), practică un sport pe care nu mulţi oameni se încumetă să-l încerce.

Astfel, animalul face surfing şi, deşi sună ciudat, nu este o începătoare, câştigând destulă experienţă de-a lungul anilor în acest sport. Goatee a fost scoasă zilele acestea, cu ocazia aniversării sale, pe plaja din Pismo, unde a avut prilejul să se distreze „călărind" valurile. „S-a descurcat destul de bine, s-a urcat pe câteva valuri. Când spun că s-a urcat, mă refer că am ridicat-o noi deasupra valurilor. A avut ceva succes", a spus McGregor.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Animalul a fost văzut de mai multe ori pe plaja din Pismo şi pe placa de surf, Goatee având chiar şi propria vestă de salvare. Dayna McGregor îşi filmează de fiecare dată capra atunci când este pe val la propriu. Ultimul filmuleţ îl arată pe bărbat cum Goatee se distrează pe surf de una singură, dar sub atenta supraveghere a stăpânului. Mai mult, americanul se laudă că animalul său îl însoţeşte peste tot, inclusiv prin magazine şi prin oraş, iar o mulţime de lume o simpatizează pe Goatee.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite