O bacterie carnivoră i-a mâncat penisul unui peruan. Un medic român este acuzat de malpraxis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2007, peruanul Enrique Milla (65 de ani) a luat o decizie care i-a distrus viaţa: a mers în SUA, unde şi-a operat penisul pentru „a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală“. Acum, după ce a contractat o bacterie care i-a devorat în întregime organul sexual, peruanul îl acuză de malpraxis pe medicul anestezist, un român stabilit în Statele Unite.

Săptămâna aceasta, în faţa judecătorilor de la tribunalul din Miami, Florida, Enrique Milla a depus mărturie împotriva medicului Laurenţiu Boeru, solicitând despăgubiri de „zeci de milioane de dolari“, informează postul de televiziune local WSVN.

Avocatul peruanului a susţinut că anestezistul Laurenţiu Boeru n-ar fi trebuit să aprobe operaţia, dat fiind că Milla suferea de hipertensiune şi de o formă gravă de diabet, care au făcut ca, în ziua operaţiei, nivelul de zahăr din sânge să fie foarte ridicat. Din cauza neglijenţei medicului român, a adăugat apărătorul, pacientul a dezvoltat o infecţie postoperatorie, care s-a transformat ulterior într-o cangrenă.

„O bacterie devoratoare de masa musculară i-a mâncat penisul centimetru cu centimetru. Astfel, Enrique Milla îşi va petrece tot restul vieţii fără un penis funcţional. Mai mult, el trebuie să se aşeze pe colacul vasului de toaletă atunci când urinează şi, foarte grav, nu va mai putea întreţine niciodată relaţii sexuale. Şi-a pierdut definitiv bărbăţia“, a completat avocatul. 

Laurenţiu Boeru s-a apărat, susţinând că nu era responsabilitatea lui să evalueze pacientul înainte de operaţie, ci a medicului urolog.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite