O adolescentă orfană luptă pentru copilul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 19 ani, Raluca îşi creşte fiica suferindă de o malformaţie, încercând să se desprindă de trecut şi să-şi găsească resursele pentru a construi un viitor pentru ea şi fetiţa ei. Cazul tulburător este prezentat astăzi la emisiunea „Mama din întâmplare", pe Kanal D.

Raluca avea 14 ani când şi-a pierdut mama, bolnavă de cancer. Tânăra a rămas în grija tatălui său. Treptat, legătura afectivă dintre cei doi s-a pierdut, iar tatăl a început să bea şi a devenit agresiv, pentru ca mai apoi să aleagă sinuciderea.

Fata a ales să plece de acasă, a intrat într-un anturaj îndoielnic, a devenit o clientă fidelă a cluburilor de noapte, a început să consume alcool şi chiar droguri

„Raluca a trecut printr-o perioadă cumplită, în care a început să se autodistrugă. Se simţea singură pe lume, trădată, furioasă pe tot ce i s-a întâmplat. Lua droguri pentru a scăpa de realitatea dureroasă în care trăia. Şi-a marcat tot corpul cu tatuaje inestetice, doar pentru a simţi durerea, căutând să se autopedepsească", a spus Luiza Udrea, psihoterapeutul emisiunii „Mamă din întâmplare", despre încercările prin care a trecut tânăra.

Copilul nedorit a salvat-o pe Raluca

In urma unei relaţii Raluca a rămas însărcinată. Treptat, suspiciunile au început să apară în viaţa cuplului, iar iubitul acesteia a refuzat să recunoască copilul. Cel mai mare şoc al Ralucăi a venit însă la naşterea fetiţei, care a venit pe lume cu o malformaţie („gură de lup"). La 5 luni de la naştere, şi după ce a fost ţinută sub observaţie, fetiţa Ralucăi, Andreea, poate să înceapă operaţiile care o vor transforma într-un copil ca toţi ceilalţi.

Emisiunea „Mama din întâmplare" este apreciată de publicul din România.Tot mai mulţi oameni caută sfaturile Luizei Udrea. Miercuri, 2 mai, emisiunea „Mama din intamplare" s-a situat pe locul 2 în preferinţele telespectatorilor, însumând 3,4 % Rating şi o cotă de piata de 8,4, pe targetul 18 - 49 Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. 800 000 de telespectatori au urmărit săptămâna trecută emisiune la Kanal D, depăşind în intervalul 21.00 -22.00 posturi precum Antena 1, Prima TV şi Acasă TV.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite