Noul iPad, atacat înainte să apară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apple se pregăteşte de lansarea tabletei iPad 3
Apple se pregăteşte de lansarea tabletei iPad 3

Google se pregăteşte să arate lumii cum se produce o adevărată tabletă cu Android, a declarat directorul companiei, Eric Schmidt, într-un interviu pentru cotidianul italian „Corriere della Serra“.

Potrivit publicaţiei, această declaraţie este practic anunţul de lansare a unei tablete care să semene cu smartphone-urile Nexus, cele pe care gigantul IT&C le-a lansat de fiecare dată pentru a prezenta o nouă versiune a sistemului de operare Android, colaborând strâns cu Samsung pentru realizarea acestora.

Eric Schmidt nu a vrut să ofere mai multe detalii despre viitoarea tabletă, dar planul este ca aceasta să fie prezentată oficial în următoarele şase luni. De asemenea, şeful Google a mai spus că „intenţia este de a scoate pe piaţă un dispozitiv cu cele mai bune performanţe posibile". Dacă declaraţia va deveni realitate, gadgetul ar putea lucra perfect împreună cu sistemul de operare, aceasta fiind intenţia gigantului IT în momentul când se implică în proiectare.

Lansare în martie 2012

Anunţul a fost făcut într-o perioadă în care zvonurile despre lansarea iPad 3 se înteţesc, iar o nouă tabletă din partea californienilor de la Apple ar putea apărea la finalul iernii sau la începutul primăverii lui 2012.

De asemenea, Google se bazează şi pe o piaţă a dispozitivelor cu Android în continuă creştere, ajutată mai ales de lansarea noii tablete Amazon Kindle Fire. Despre aceasta se spune că va fi un adversar puternic pentru Apple şi că ar putea creşte cota de piaţă a dispozitivelor Android la peste 40%, procentul deţinut în prezent.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite