Nokia: „Telefoanele cu ecrane uriaşe sunt idioate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei finlandeze Nokia consideră că dotarea telefoanelor inteligente cu ecrane uriaşe este o decizie „idioată".

Vorbind pentru site-ul pocket-lint.com, Niklas Savander, vicepreşedintele executiv al finlandezilor, a declarat că soluţia nu este în mărirea ecranelor.

„Există un sindrom monster truck care se formează, iar oamenii o să înceapă să zică «ştii, lucrul ăsta e complet idiot». E greu de anticipat ce se va întâmpla, dar avansul tehnologic ar trebui să fie în noile tehnologii pe care le folosim, nu în ecrane mai mari", a spus Niklas Savander.

Comentariile au fost făcute în ultima zi de la Târgul de Tehnologie din Barcelona, reprezentantul Nokia referindu-se la ultimele dispozitive de la Samsung şi LG, care depăşesc 5 inci în diagonală.

Nokia a lansat în Spania modelul Nokia Lumia 900, care este cel mai mare telefon inteligent al lor. Cu toate acestea, el are doar 4,3 inci, spre deosebire de Samsung Galaxy Note care ajunge la un ecran de 5,3 inci. Cel de-al doilea smartphone al finlandezilor, Lumia 800, are doar 3,5 inci, urmând modelul oferit de Apple cu iPhone, dispozitiv pe care au încercat mereu să-l ţină compact, Steve Jobs considerând că 3,5 inci este dimensiunea ideală a unui touchscreen.

Lumia 900 va fi disponibil cel mai curând în Europa pe piaţa din Marea Britanie, undeva între lunile aprilie şi iunie.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite