Noi indicii despre televizorul inteligent Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chestionar de satisfacţie al clienţilor de la Best Buy, din SUA, care întreabă cumpărătorii ce părere ar avea despre un „televizor HD cu totul nou", dezvăluie unele detalii care par că descriu televizorul care va fi produs de Apple.

Există foarte multe zvonuri cum că firma americană va lansa pe piaţă un astfel de aparat anul acesta. Chestionarul Best Buy a strânit curiozitatea specialiştilor mai ales prin numărul mare de detalii. Astfel, respondenţii şi-au exprimat părerea faţă de un televizor cu un ecran de 42 de inci şi cu o rezoluţie de 1080 de pixeli.

De asemenea, acesta ar avea instalat Angry Birds şi alte aplicaţii caracteristice gadgeturilor din gama Apple. Potrivit datelor din sondaj, preţul acestui televizor inteligent ar fi de aproximativ 1.500 de ­dolari (echivalentul a 1.150 de euro). Chestionarul menţiona, de asemenea, că televizorul va fi controlat prin intermediul iPad-ului şi al ­iPhone-ului.

Există şi unele descrieri care nu par posibile, după părerea specialiştilor. Spre exemplu, se sugerează că televizorul va include o cameră iSight - un brand pe care californienii nu-l mai folosesc - şi că va oferi Skype, destul de puţin probabil. Analiştii spun că iTV-ul ar ajunge în magazine cel târziu la sfârşitul acestui an sau în 2013. 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite