Femeia care nu a mai mâncat nimic de 2 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalie înainte şi după ce s-a îmbolnăvit
Natalie înainte şi după ce s-a îmbolnăvit

Natalie Roux-Bean, o britanică de 30 de ani, suferă de o boală ce i-a paralizat stomacul. Ea nu a mai consumat mâncare solidă de doi ani.

Diagnosticul femeii a fost o provocare pentru medici. Mai întâi, au crezut că are o infecţie gastriontestinală. Apoi, au suspectat-o pe Natalie că ar suferi de anorexie şi chiar i-au dat tratament pentru această tulburare de comportament alimentar. „Verdictul" a venit după investigaţii amănunţite: gastropareză (paralizie a stomacului). Când mânca alimente solide, femeia le vomita, iar dacă totuşi rămâneau resturi în stomac, ele putrezeau, pentru că nu puteau fi digerate.

Britanica nu se mai poate hrăni normal, iar perfuziile sunt singura ei şansă de supravieţuire. Acestea nu-i asigură însă mai mult de 400 de calorii pe zi, iar din acest motiv, Natalie a slăbit foarte mult în ultimii doi ani. Ea consumă băuturi energizante pentru a se menţine în formă, însă chiar şi aşa, se simte prea vlăguită şi a fost nevoită să renunţe la serviciu. Mai mult, ea este nevoită să folosească un scaun cu rotile.

Nu există deocamdată niciun tratament pentru boala ei, ceea ce înseamnă că va suferi de foame pentru tot restul vieţii. Suferinţa ei este cu atât mai mare cu cât are în continuare poftă de mâncare. „Stomacul îmi spune că îmi este foame. Mi-e dor de gustul mâncării adevărate şi nu-mi aduc aminte când am mâncat ultima dată", a declarat ea cotidianului The Sun.

Natalie are o fetiţă de zece ani şi un băieţel de opt ani, iar cel mai mare regret al ei este că nu se mai poate juca cu copiii ca înainte.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite