Motorola şi-ar putea lansa noua tabletă până de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola Xoom I a fost prima tabletă cu sistem de operare Android Honeycomb
Motorola Xoom I a fost prima tabletă cu sistem de operare Android Honeycomb

După ce a lansat un nou telefon, Motorola Droid Razr, cu care încearcă să revină în bătălia smartphone-urilor de top, Motorola ar putea lansa anul acesta şi o nouă tabletă, Motorola Xoom II, generaţia a doua a seriei Xoom.

Conform site-ului de tehnologie engadget.com, noua tabletă de la Motorola a apărut în oferta unui magazin din Irlanda şi va costa 400 de euro, în varianta cu memorie de 16 GB. Alte specificaţii făcute publice de surse care au reuşit să testeze noua tabletă sunt sistemul de operare Android 3.2 (deşi unele site-uri de specialitate anticipau prezenţa noii platforme Android 4.0 Ice Cream Sandwich). Ecranul dispozitivului va avea o dimensiune de 8,2 inci, iar tableta va avea 9,3 milimetri în grosime.

Bănuiala ca Xoom II ar putea fi debutul noului sistem de operare de la Google pe o tabletă se întemeia pe faptul că la prima generaţie, Xoom a fost prima tabletă care a venit cu sistem 3.0 Honeycomb, special construit pentru acest tip de dispozitive.

Spre deosebire de Xoom I, noua generaţie va avea conexiune 4G (care momentan nu poate fi folosită în România din cauza absenţei acestui tip de tehnologie). Prima generaţie de tablete Xoom are un preţ de 2.300 de lei la eMAG.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite