Modificările de interfaţă operate de Facebook, detestate de 86% din utilizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj realizat de site-ul Sodahead.com arată că majoritatea zdrobitoare a utilizatorilor Facebook urăsc schimbările recente aduse interfaţei platformei de socializare, scrie „The Daily Mail“.

Potrivit sondajului, 86% din cei care au cont pe Facebook – adică echivalentul a 688 de milioane de oameni - consideră că site-ul ar trebui să revină la vechea interfaţă. Procentajul nemulţumiţilor este şi mai mare în rândul adolescenţilor, în cazul acestora ajungând la 91%.
Luna trecută, Facebook a introdus o serie de modificări, printre care şi controversatul „news ticker“, un serviciu prin care utilizatorul este informat constat despre update-urile prietenilor săi virtuali. Utilizatorii au reacţionat imediat, plângându-se că utilizarea platformei a devenit prea complicată. 
Sondajul celor de la Sodahead.com, realizat pe un eşantion de 1.094 de utilizatori, demonstrează că schimbările operate de Facebook sunt o greşeală. În mod ironic, cel mai puţin deranjaţi de noua interfaţă, s-au arătat cei care lucrează în domeniul IT. 55% din aceştia s-au declarat de acord cu noul Facebook.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite