Moartea lui Mr. Bean, anunţată pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rowan Atkinson, actorul care a jucat rolul lui Mr. Bean
Rowan Atkinson, actorul care a jucat rolul lui Mr. Bean

Un utilizator al reţelei de socializare Twitter a postat azi un anunţ în care spunea că Mr. Bean a murit. Deşi totul a fost doar o glumă, informaţia a fost preluată chiar şi de Wikipedia.

Zvonul cum că Rowan Atkinson, actorul care a jucat rolul lui Mr. Bean, ar fi murit a creat multă agitaţie astăzi pe Twitter. Mai exact, userul Michael Robert Meras din Filipine a postat mesajul „R.I.P. Rowan Atkinson" (Rest In Peace Rowan Atkinson - Odihnească-se în pace Rowan Atkinson, n.r.) şi la puţin timp a devenit viral.

Zvonul a fost confirmat de un alt utilizator Twitter, care a subliniat: „Sora mea este studentă la Londra şi a confirmat faptul că azi-noapte a murit".

Wikipedia a fost păcălită

Aceste informaţii au fost rapid preluate şi de administratorii site-ului Wikipedia, care au actualizat pagina actorului. Ei au adăugat data morţii acestuia - 26 februarie 2012, însă au aflat foarte repede că informaţia este falsă şi au şters adăugirile.



Între timp, Meras şi-a dat seamă că gluma a luat proporţii şi a postat un alt mesaj pentru a clarifica situaţia. „Nu este adevărat. Îmi pare rău. Mesajul «RIP Rowan Atkinson» a fost doar o glumă. Nu am crezut că o să devină viral", a spus utlizatorul.

Fanii actorului au explicat faptul că mesajul „R.I.P. Rowan Atkinson" înseamnă de fapt „Really Inspiring Person" (O persoană care poate fi considerată un exemplu).

Pagina modificată de pe Wikipedia

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite