Miracolul din China: o femeie a înviat din morţi la şase zile după ce fusese pusă în coşciug

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Li Xiufeng
Li Xiufeng

Li Xiufeng, o femeie în vârstă de 95 de ani din China, şi-a şocat vecinii, după ce a fost declarată moartă, dar la şase zile după ce a fost pusă în coşciug s-a ridicat şi a spus că îi este foame.

Bătrânica nu mai fusese văzută de două săptămâni, iar un vecin a vizitat-o, găsind-o nemişcată în pat. Mai mult, Li Xiufeng avea şi o rană la cap şi pierduse mult sânge, iar bărbatul a încercat să o trezească, dar nu a reuşit. Din această cauză, bărbatul le-a anunţat pe rudele chinezoaicei, care i-au luat trupul şi i l-au aşezat în sicriu, anunţă presa britanică. „Indiferent cât de tare am zgâlţâit-o şi am strigat-o, nu a reacţionat în nici un fel. i-am turnat apă pe faţă, dar nu s-a întâmplat nimic“, a spus bărbatul.

Norocul femeii, care de fapt nu murise, a fost că tradiţia din provincia în care se afla Li Xiufeng cere ca răposatul să rămână în casă timp de câteva zile, pentru ca rudele şi prietenii să-i aducă un ultim omagiu. Cu o zi înainte de ceremonia funerară, bărbatul a vrut să se asigure că totul e în ordine, dar a găsit coşciugul gol. Chinezoaica se afla în bucătărie şi gătea, deoarece îi era foame. „Am dormit mult timp, iar când m-am trezit îmi era foame", a spus Li Xiufeng.

Medicii consideră că Li Xiufeng a suferit o moarte aparentă, fenomen în urma căruia respiraţia se opreşte, dar corpul rămâne cald. „Graţie tradiţiei locale, femeia a avut timp să fie salvată", a spus un cadru medical de la un spital din regiune. Din păcate, aceeaşi tradiţie a lăsat-o pe bătrână săracă lipită: după ce o persoană moare, toate bunurile acesteia sunt arse.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite