Miracol medical: un copil s-a născut cu șase picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuțul pakistanez va fi operat în curând
Micuțul pakistanez va fi operat în curând

Medicii pakistanezi au rămas șocați când au adus pe lume un băiețel care are avea nu mai puţin de șase picioare. Doctorii bănuiesc că membrele în plus sunt de la un geamăn siamez care însă nu s-a mai dezvoltat în pântec.

Cazurile de acest fel sunt foarte rare, susțin medicii, incidența fiind de un caz la un milion de nou-născuți. Doctorii se luptă acum să-i salveze viața micuțului în vârstă de o săptămână amputându-i picioarele în plus.

„Copilul nu are șase picioare propriu-zis, ci două ale sale și alte sunt membrele celuilalt geamăn", a explicat Jamal Raza, de la Institutul Național pentru Sănătatea Copilului, citat de „The Daily Mail".

Operația nu este una ușoară deoarece medicii nu știu încă dacă geamănul parazit are și alte organe dezvoltate în interiorul bebelușului. În acest caz, șansele de supraviețuire ale micuțului s-ar diminua considerabil.

Tatăl acestuia, Imran Shaikh, este tehnician radiolog și câștigă 66 de dolari pe lună. El a făcut un apel către filantropi și ONG-uri pentru a primi suport financiar.

Potrivit oficialilor din sănătate, acesta este primul copil din Pakistan care s-a născut cu șase picioare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite