Microsoft închide Windows Live Messenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania americană Microsoft va închide serviciul Windows Live Messenger începând cu anul viitor, funcţiile acestuia urmând să fie preluate de Skype, informează bbc.co.uk.

Compania americană Microsoft va închide serviciul Windows Live Messenger începând cu anul viitor, funcţiile acestuia urmând să fie preluate de Skype, informează bbc.co.uk. Decizia vine la 18 luni după ce Microsoft a achiziţionat Skype pentru 8,5 miliarde de dolari (6,2 miliarde de euro). „Live Messenger va disparea în toate ţările în trimestrul I al anului 2013, cu excepţia Chinei“, a confirmat compania de software, care încurajează utilizatorii să descarce ultima versiune Skype. Mai mult, Skype a anunţat că, în săptămânile următoare, va adăuga o funcţie care va permite utilizatorilor de Windows Live Messenger să transporte apelurile audio şi video direct în aplicaţia VoIP.
În vara trecută, compania OPSWAT a numit Windows Live Messanger, lansat în 1999, cel mai popular serviciu de mesagerie instantă, cu o cotă de 64% din piaţa de profil.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite