Metamorfoză mobilă: telefonul care devine tabletă şi apoi laptop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asus a lansat la Târgul de Tehnologie Mobilă de la Barcelona un dispozitiv hibrid nemaivăzut pe piaţă: Padfone este un telefon care se transformă în tabletă, apoi aceasta poate deveni un laptop.

Asus Padfone este la început un telefon mobil inteligent de 4,3 inci cu sistem de operare Ice Cream Sandwich şi un procesor dual core de 1,5 Ghz.

Compania taiwaneză oferă posibilitatea de a introduce acest smartphone într-un spaţiu din spatele unei tablete, ca şi cum s-ar monta o baterie. Dispozitivul de 10,1 inci asigură energie suplimentară telefonului şi un ecran mai mare. „Creierul" principal este reprezentat de procesorul telefonului, dar partea grafică este asigurată de către tabletă. Cu ajutorul acesteia, Asus promite o autonomie a bateriei de nouă ori mai mare.

Asus a prezentat la Barcelona două variante. Hibdridul de mai sus poate fi cumpărat în această stare sau poate fi ataşat un nou dock (anexă) care este de fapt o tastatură. Cu ajutorul acesteia, tableta alimentată de către telefon se transformă într-un laptop de mici dimensiuni.

Şeful companiei taiwaneze a anunţat că viitorii clienţi vor avea de ales între procesorul dual core de mai sus sau „motorul" Nvidia Tegra 3, quad core-ul care a fost ales şi de către HTC, LG sau ZTE.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite