Meniul bizar al unei britanice: bureţi de baie şi săpunuri organice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kerry Trebilcock luptă cu Pica de doi ani
Kerry Trebilcock luptă cu Pica de doi ani

O femeie din Marea Britanie are un obicei dintre cele mai ciudate: Kerry Trebilcock, 21 de ani, a mâncat 4.000 de bureţi de baie şi 100 de săpunuri până acum.

Kerry suferă de o boală rară, numită Pica, aceasta făcând-o să dorească să mânânce cele mai ciudate obiecte. Ea a declarat pentru tabloidul britanic „The Sun" că „Într-o zi voi învinge boala şi voi putea să fac un duş fără să mi se facă foame". Kerry a declarat că-i place să mânânce bureţii cu sos iute sau muştar, iar uneori îi moaie în ceai sau ciocolată caldă.

De asemenea, Kerry apreciază şi săpunurile, dar doar pe cele organice, care conţin ulei de măsline, glicerină şi arome de plante.

Cum a început fata să mănânce bureţi

Ciudatul obicei a început în timpul unei excursii în Maroc, în 2008. Până atunci, fata simţea nevoia să mânânce foarte multă mâncare de tip fast food. „După o cină în care am mâncat o porţie dublă de lasagna şi un întreg tort de îngheţată am simţit că mi-e foame. Ca să-mi distrag atenţia, am început să spăl vasele şi am luat un burete şi am simţit nevoia să-l mănânc. M-am aşezat, am băut nişte apă şi am început să mestec buretele. Nu avea niciun gust, dar simplul fapt că mâncam mi se părea în regulă".

Kerry şi-a dat seama că ceva nu e în regulă şi s-a simţit ruşinată. Dar a continuat să mânânce bureţi şi apoi s-a apucat şi de săpunuri. „Mă duceam în supermarket şi cumpăram 40 de bureţi şi diferite tipuri de săpun organic".

Abia în 2009 Kerry i-a mărtursit unei prietene şi, după o vizita la un doctor, a aflat că suferă de Pica. Acum ea urmează un program de consiliere psihologică şi ia multe vitamine pentru a reuşi să-şi întreacă nevoile.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite