Megaupload ar putea fi golit de conţinut peste trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii americani care se ocupă de cazul Megaupload au declarat că au terminat de verifict serverele site-ului, iar acestea pot fi şterste începând de joi.

Această decizie a procurorilor, care au blocat în prealabil accesul la platforma de file sharing, este contestată de către avocaţii apărării, aceştia motivând că fără fişierele de pe servere, fondatorii Megaupload nu se vor putea apărea la fel de bine şi, în plus, persoanele care şi-au urcat fişiere importante pe site le-ar pierde pentru totdeauna, scrie „The Daily Telegraph".

Reprezentanţii companiei au declarat că milioane de utilizatori se bazează pe acele date, printre care se regăsesc poze de familie şi documente personale. În plus, serverele Megaupload nu sunt deţinute de către companie în sine, ci de către firme private, plătite corespunzător. Acestea sunt din întreaga lume, dar procurorii americani au declarat că au putere măcar asupra serverelor din statul Virginia.

Conform avocaţilor Megaupload, 50 de milioane de utilizatori sunt în pericol de a-şi pierde toate fişierele urcate pe site.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite