FOTOGALERIE Cât de periculos este un vibrator atunci când nu este folosit corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă nu sunt folosite corect, vibratoarele pot deveni periculoase
Dacă nu sunt folosite corect, vibratoarele pot deveni periculoase

Cu toate că vibratoarele par „inofensive“ şi au fost create pentru a produce plăcere, specialiştii avertizează că dacă nu sunt folosite corect, aceste instrumente sexuale pot deveni periculoase.

Vă prezentăm mai jos câteva riscuri la care se expun femeile care folosesc vibratoarele, după cum informează csid.ro:

Electrocutare

Vibratoarele cu baterii prezintă un risc minim de electrocutare, dar cele care se bagă în priză prezintă acelaşi risc precum un uscător de păr. Ele trebuie totuşi ţinute departe de umezeală, dacă pe cutie nu este specificată rezistenţa la apă.

Infecţii

Poţi lua o infecţie bacterială vaginală folosind vibratorul sau alte jucării erotice dacă acestea nu au fost curăţate bine. Sau dacă vibratorul răspândeşte bacterii din zona anală spre cea vaginală (dacă este folosit în anus si apoi în vagin, fără să fie spălat mai întâi).

Iritaţii

Nu forţa niciodată inserarea lui în vagin sau anus, şi nici nu-l introduce complet în vreunul din aceste orificii. În plus, ţine minte că excesele au urmări pe măsură. Pielea organelor genitale este foarte sensibilă, iar o fricţiune sau stimulare persistentă şi îndelungată poate cauza iritaţii.

Dacă nu sunt folosite corect, vibratoarele pot deveni periculoase

Blocare

Dacă ţi se blochează în vagin sau anus, decuplează-l de la sursa de alimentare. Scoate-i bateriile, în cazul în care sunt în exterior. Respiră adânc şi încearcă să-ţi relaxezi vaginul şi muşchii abdominali. Aplică cât mai mult lubrifiant, dar fără să împingi vibratorul şi mai adânc. Dacă nu reusesti, mergi la spital. Doctorii îţi vor dilata vaginul sau rectul şi apoi vor extrage vibratorul manual. În cazuri extreme, se va recurge la operaţie.

Citiţi şi:

Oamenii care sfidează era sexualităţii

O reclamă la prezervative a fost interzisă. Află aici motivul

Cum este afectată viața sexuală de criza economică

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite