Măşti-minune pentru sezonul rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mască hidratantă pentru mâini
Mască hidratantă pentru mâini

Ai pielea aspră şi lipsită de strălucire? Frigul şi umezeala sunt de vină. Nu te îngrijora! Ai la-ndemână câteva reţete de înfrumuseţare pentru sezonul rece.

Îngrijeşte-ţi decolteul cu măşti nutritive!

Îţi place să porţi pulovere care să-ţi pună bustul în evidenţă? Ei bine, o îngrijire corespunzătoare te ajută să radiezi de frumuseţe. Măştile naturale sunt extrem de benefice pentru decolteu. Aplicate săptămânal, ele ajută la menţinerea hidratării optime.

Prepară-ţi o mască din două linguriţe de germeni de grâu pisaţi, amestecaţi cu două linguriţe de smântână şi cu o linguriţă de miere. Întinde pasta rezultată pe sâni şi pe decolteu şi las-o să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă şi aplică o cremă specială.

Mască hidratantă pentru mâini

Piele fină şi catifelată? Nimic mai simplu! Fierbe un cartof curăţat în prealabil de coajă, apoi zdrobeşte-l cu furculiţa până devine un piure. Adaugă o lingură de smântână şi sucul de la o portocală.

Freacă ingredientele până devin o pastă omogenă, întinde masca pe mâini şi las-o să acţioneze circa un sfert de oră. Spală-te apoi cu apă călduţă şi unge-ţi mâinile cu ulei de măsline amestecat cu puţin suc de lămâie.

VEZI AICI ALTE MĂŞTI MINUNE

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite