Mărturia cutremurătoare a partenerei unui agresor sexual: „Am fost fără să știu iubita unui criminal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jessica Greenberg, fostă Miss New Jersey și iubită a lui Michael Mele, un agresor sexual și criminal, a decis să vorbească despre viața ei și despre relația pe care a avut-o cu infractorul.

După ce au trăit mai multe luni o poveste de dragoste, Michael a fost arestat, fiind acuzat de crimă, iar în urmă cu doar câteva zile acesta a fost și condamnat la 23 de ani de închisoare. Din această cauză, Jessica a fost de acord să vobească despre relația lor, afirmând că totul a început într-un mall, acolo unde ea era angajată.

Tânăra a spus că Michael Mele a atras-o datorită aspectului său fizic și a comportamentului său și că ea nu s-a gândit niciodată că trăiește alături de un criminal.  Deoarece bărbatul a devenit tot mai posesiv și agresiv, Jessica a decis să se despartă de el, după separare aflând din presă că fostul ei iubit ucisese prin sufocare o tânără al cărui trup i-l abandonase pe un câmp. „Am fost fără să știu iubita unui criminal. Puteam să fiu eu în această situație. Nu pot să cred că am fost atât de naivă și nu am realizat în ce pericol eram", a spus Jessica Greenberg.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite