Mărțișor la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colțul stiliștilor de la Băneasa Shopping City
Colțul stiliștilor de la Băneasa Shopping City

Dacă nu v-ați hotărât ce să faceți în prmul weekend din această primăvară, stiliști, make-up artiști și antrenori de fitness au câteva idei. Întâlnirea cu aceștia este la Băneasa Shopping City din Capitală, la Styling Corner, unde doamnele și domnișoarele se ot înscrie la mici sesiuni de înfrumuseţare, sfaturi, workshop-uri de machiaj, coafură, manichiură, dermatologie și sport.

Printre invitaţii din primul weekend al primăverii se numără: Dana Săvuică, Alex Rădulescu, cunoscut make-up artist ce va face demonstraţii de machiaje profesionale de zi, Luana Ibacka şi consultantul de stil Irina Markovits.

Alte invitate speciale sunt designerul Clara Rotescu și stilistul Adina Buzatu, care vor vorbi despre tendinţele acestui sezon. Adina Buzatu va oferi sfaturi prețioase doamnelor și domnișoarelor despre cum să se îmbrace "la modă", în concordanță cu vestimentația partenerului, și despre ceea ce înseamnă bunul gust.

Pentru că sportul este important în a ne menține în formă, Alexandra Piscupescu, multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, va fi prezentă la Styling Corner și va vorbi despre stilul de viaţă echilibrat.

Și pentru că primăvara este abia la început, Styling Corner va fi deschis și pe 10-11 martie, tot între orele 13:00-20:00.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite