O mireasă a murit înecată în timpul unei şedinţe foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta Mariei avusese loc pe data de 9 iunie
Nunta Mariei avusese loc pe data de 9 iunie

Maria Pantazopoulos, o canadiancă în vrstă de 30 de ani, a vrut să se fotografieze înotând în rochia de mireasă, după nuntă. Şedinţa foto s-a încheiat însă tragic.

Maria a vrut să aibă câteva fotografii inedite cu rochia de mireasă, aşa că a organizat o şedinţă foto „trash the dress" după nuntă, care avusese loc în data de 9 iunie, potrivit BBC. Şedinţele „trash the dress", care există şi în ofertele fotografilor din România, presupun distrugerea rochiei de mireasă după nuntă printr-o modalitate aleasă de mireasă. Maria Pantazopoulos s-a gândit să facă şedinţa foto pe malul unui râu din Canada, aproape de cascada Dorwin, iar la final să înoate în rochie, dar aceasta a devenit tot mai grea din cauza apei şi femeii i-a fost tot mai greu să reziste curentului şi să se ţină la suprafaţă.

„Purta rochia de mireasă şi mi-a spus: «fă-mi câteva poze în timp ce eu voi înota puţin în lac». A intrat în apă, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am încercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sărit în apă, am strigat după ajutor", a povestit fotograful Louis Pagakis. Cadavrul a fost găsit patru ore mai târziu, în apropierea cascadei Dorwin Falls, din localitatea Rawdon.

Un alt fotograf a declarat pentru postul de televiziune CTV Montreal că a trecut printr-un incident similar în acelaşi loc, în luna mai a acestui an, dar a reuşit să o salveze pe mireasă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite