Mamă a 8 copii, ucisă de dependența de Coca Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natasha avea opt copii
Natasha avea opt copii

Natasha Harris a murit după ce a consumat zilnic, timp de aproape opt ani, cel puțin 10 litri de Coca Cola. Femeia de 30 de ani era mamă a 8 copii.

Potrivit The Daily Mail", care a publicat în ediția de ieri o relatare amplă despre decesul Natashei, femeia „îşi pierdea minţile" dacă nu dispunea de băutura respectivă în fiecare zi. „Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar în pat", a declarat Christopher Hodgkinson, iubitul tinerei.

El susține că nu i-a trecut niciodată prin cap că o băutură răcoritoare poate fi atât de toxică pentru cineva, dar acum este convins că aceasta a dus la moartea iubitei sale.

Potrivit lui Christopher, citat de presa britanică, medicii i-ar fi spus că femeia ar fi murit în urma unui anevrism aortic cauzat de consumul mare de Coca-Cola. Totuși, specialiștii au confirmat că Natasha ar fi avut o carență semnificativă de potasiu, ceea ce i-ar fi putut cauza simptomele descrise de familie: irascibilitate, nervozitate, somnolență. De asemenea, Christopher susține că tânăra sa iubită ar fi ajuns să vomite de câteva ori pe săptămână, lucru care ar fi putut avea drept cauză intoxicația cu cofeină, prezentă în băutura răcoritoare.

Investigaţiile medicale au arătat că decesul ar fi fost provocat de o disfuncţie cardiacă, însă cauza exactă a morții nu a fost stabilită nici după autopsie. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare, deși decesul a avut loc în februarie 2010.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite