Mai mult de jumătate dintre femei sunt atrase tot de femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentantele sexului frumos caută plăcerea la persoane de acelaşi sex
Reprezentantele sexului frumos caută plăcerea la persoane de acelaşi sex

Heterosexualitatea nu mai reprezintă o obligaţie pentru femeile moderne. Odată cu trecere timpului, ele şi-au schimbat orientările şi preferinţele

Admiraţia unei doamne pentru o altă doamnă poate avea un înţeles „ascuns", susţin specialiştii, deoarece un studiu recent afirmă că 60% din femeile heterosexuale sunt atrase sexual de altele.

Cele mai recente cercetări făcute de oameni de ştiinţă de la Universitatea Boise State au descoperit că jumătate din cele 484 de femei chestionate au fost atrase de persoane de acelaşi sex la un moment dat în viaţă. Mai exact, 45% au admis că s-au sărutat cu o femeie, iar 50% au împărtăşit fantezii cu acestea.

Lupta împotriva principiilor

„Femeile sunt încurajate de societate să se închidă emoţional unele faţă de altele. Acest lucru le oferă posibilitatea să fie tentate să aibă parte de momente de intimitate cu persoane de acelaşi sex şi, câteodată, îşi fac simţită prezenţa şi sentimentele romantice", a explicat fenomentul cercetătorul Elizabeth Morgan.

Studiile anterioare au demonstrat, de asemenea, că femeile sunt atrase de alte femei cu atât mai mult cu cât înaintează în vârtă.
„Cred că sexualitatea este mai clară cu trecerea timpului. Acesta este un semn de maturitate, care scoate la iveală cine suntem cu adevărat. De multe ori, noua imagine este opusă celei afişate până în acel moment", a declarat specialistul Lisa Diamond.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite