Magazinele din China au început să oprească vânzarea iPad-urilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Apple a pierdut un proces cu o firmă chineză în privinţa unor patente de invenţie pentru iPad, gadgeturile firmei californiene au început să dispară de pe rafturile magazinelor din mai multe oraşe.

Două mall-uri de mari dimensiuni din oraşul Shanghai au oprit vânzările tabletei de la Apple, iar oraşele Xuzhou şi Qingdao au ordonat magazinelor care comercializează gadgeturile să oprească vânzările, scrie ibtimes.com.

Apple a pierdut procesul cu Proview Technology, o filială a Proview International Holdings. Deşi tribunalul care a hotărât că iPad încalcă patentele filialei din Taiwan, Apple nu a reuşit să-i convingă că acest lucru nu se aplică şi în China. Astfel, Proview a cerut stoparea comercializării în 30 de oraşe.

De asemenea, unele surse vorbesc şi despre faptul că retailerul online Amazon nu mai vinde tableta în China, dar reprezentanţii firmei au declarat că este vorba doar despre lipsa stocului şi nu de procesul în sine.

Ieri, ibtimes.com, scria că s-ar putea ca şi viitoarea tabletă a californienilor, iPad 3, să nu poată fi vândută în China din cauza acestui proces.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite