MOTIVUL INCREDIBIL pentru care un ofițer nord-coreean a fost executat cu tunul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ofițer a fost executat cu tunul la ordinele noului lider nord-coreean, King Jong-un, după ce a îndrăznit să sfideze un ordin impus întregii națiuni.

Ofițerul a fost executat cu un proiectil tras de un tun, fiindcă a băut alcool în perioada de doliu de 100 de zile, dedicată "îndrăgitului lider" Kim Jong-il, scrie Daily Mail.

Potrivit presei sud-coreene, fostul vice-ministru al Armatei, Kim Chol, a fost obligat să stea într-un loc asupra căruia s-a lansat un proiectil, la ordinele lui Kim Jong-un, noul lider nord-coreean. Liderul nord-coreean a cerut în ianuarie mazilirea lui Chol.

Succesorul lui Kim Jong-il a fost extrem de strict în ceea ce privește respectarea memoriei tatălului său, așa că a impus mai multe reguli. De exemplu, cei care nu se arătau afectați de moartea liderului nord-coreean riscau să fie condamnați la șase luni în lagărele de muncă.

După ce și-au jelit conducătorul, regimul nord-coreean a impus națiunii o perioadă de doliu național de 100 de zile, timp în care trebuiau să se abțină de la orice plăcere. Oricine îndrăznea să ciocnească un pahar risca să primească pedeapsa cu moartea.

Potrivit cotidianului sud-coreean Chosun Ilbo, Kim Chol a fost unul dintre cei care n-au putut rezista tentației și a cedat plăcerilor bahice.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite