MOTIVUL BIZAR pentru care doi tineri s-a strecurat într-o locuinţă. "Erau morţi de beţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile surprinse cu cei doi tineri înfierbântaţi au fost postate pe YouTube
Imaginile surprinse cu cei doi tineri înfierbântaţi au fost postate pe YouTube

Doi tineri au dat buzna într-un apartament din estul Londrei dintr-un motiv cel puţin bizar. Proprietarul locuinţei i-a prins în flagrant, i-a filmat în timp ce părăseau foarte ruşinaţi apartamentul şi a postat totul pe Internet.

După ce s-au înfierbântat în timpul unei petreceri organizate într-o clădire din estul Londrei, doi tineri au decis să dea buzna în apartamentul alăturat, pentru a încinge o partidă de sex. Asta, după ce proprietarul locuinţei a lăsat uşa deschisă, scriu cei de la "The Sun".

După ce cei doi tineri au început să scoată zgomote, unul dintre locatarii locuinţei şi-a sunat colegul de apartament, ca să-i povestească ce se întâmpla în camera lui. Apoi, tânărul a început să posteze pe Twitter şi chiar i-a filmat pe cei doi tineri în timp ce ieşeau din apartament în aplauzele celor de pe palier.

"Am rămas cu pantalonii lui roşii, fiindcă el i-a luat pe ai mei din greşeală. Mi se pare destul de amuzant", a declarat Sean, băiatul în camera căruia cei doi porumbei au decis să facă sex. Acesta a recunoscut că a aruncat aşternuturile în care s-au distrat tinerii.

Videoclipul cu cei doi tineri a devenit viral pe Internet, iar prietenii apropiaţi le ţin partea şi spun că "erau morţi de beţi".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite