Luna de miere a utilizatorilor de iPad s-a încheiat. Care sunt problemele tabletei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul iPad este un concurent serios pe piaţă
Noul iPad este un concurent serios pe piaţă

Deşi tableta nouă de la Apple, iPad, a fost un succes în primul weekend, 3 milioane de gadgeturi fiind vândute, dispozitivul nu este lipsit de probleme şi, după cum spune presa de specialitate, „luna de miere" a utilizatorilor s-a terminat rapid.

Una dintre problemele remarcate de utilizatori a fost faptul că pe noul iPad nu pot fi folosite coperţile inteligente magnetice de pe iPad 2. Practic, comanda care deschide tableta în momentul când se ridică husa nu funcţionează.

Acest lucru a fost explicat de către site-ul Mashable, care spune că problema se datorează polarităţii diferite a noii tablete.

Problema nu a apărut peste tot. Ultimele modele ale coperţilor inteligente, lansate târziu în 2011, funcţionează perfect. Astfel, probabil că Apple le-a modificat pentru a anticipa lansarea noii tablete.

Cinci grade peste iPad 2

Mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că tableta este prea fierbinte. Acest lucru a fost demonstrat de către site-ul olandez Tweakers.net, cu ajutorul unei camere fotosensibile. Astfel, dacă iPad 2 ajungea la 28,3 grade Celsius, noul iPad are o temperatură de 33,6 grade. Conform acestora, cel mai fierbinte loc este în zona noului procesor.

Baterie mare, timp de încărcare crescut

De asemenea, site-ul pocketnow.com se plânge de faptul că timpul de încărcare al bateriei este considerabil mai mare faţă de generaţia anterioară. Dacă iPad 2 putea fi alimentat în trei-patru ore, bateria mai mare de pe noua tabletă necesită şapte ore de încărcare.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite